Huisartsenpraktijk De Lange & Van Dongen

/

Voor de overige pagina's van deze website klikt u op het menu (streepjes linksboven)

Afspraak maken

 

Voor het maken van afspraken (met huisarts of praktijkondersteuner) en voor het aanvragen van visites kunt u 's ochtends bellen tussen 08.00 u. en 12.00 u. 

De doktersassistente kan u vragen wat de reden is van uw bezoek, om zo het spreekuur beter te kunnen plannen.

Voor een consult is 10 minuten gereserveerd, mocht u meer tijd nodig hebben dan kunt u dit doorgeven aan de doktersassistente. Wilt u meer dan één vraag met de dokter bespreken, overlegt u dan met de assistente of dit dan binnen de tijd van één consult kan. Het kan zijn dat de assistente u dan vraagt om een ruimere of nieuwe afspraak te maken. Wij doen dit in het belang van alle patiënten, op deze manier werkt u mee om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Onze assistente Karin Fabriek heeft de opleiding tot Spreekuur-ondersteunster Huisarts afgerond en mag zelfstandig een aantal veelvoorkomende klachten afhandelen. Het kan dus zijn dat u op haar spreekuur wordt ingepland.

 

Telefonisch spreekuur

Voor uitslagen en voor korte vragen kunt u terecht op ons telefonisch spreekuur. Dit is op maandag t/m vrijdag van 13.30 u. tot 14.00 u. Via telefoonnummer 0162-471800 krijgt u dan de huisarts zelf aan de lijn.