Huisartsenpraktijk De Lange & Van Dongen

/


Voor de overige pagina's van deze website klikt u op het menu (streepjes linksboven)

Afwezigheid zomervakantie 2019

De praktijk is gesloten van maandag 8 juli t/m vrijdag 26 juli 2019.

Uitsluitend voor spoedgevallen worden de praktijken volgens onderstaande verdeling waargenomen:

(voor achternamen die beginnen met de letter)

A t/m O dokter Kerklaan & dokter Peeters                  0162-471999

P t/m Z  dokter Haverkamp & dokter Bastick               0162-457772

's-Avonds, 's-nachts en in het weekend kunt u voor spoedgevallen bellen met de huisartsenpost, tel. 0162-435000.

Wat kunt u van de waarnemend huisarts verwachten?

De waarnemend huisarts neemt de zorg over als u acuut ziek wordt, naast de gewone praktijkvoering van zijn/haar eigen praktijk.

Voor uitslagen van bloed- of rontgenonderzoeken of het aanvragen van verwijsbrieven vragen we u te wachten tot de praktijk weer geopend is, het is niet de bedoeling de vervangende huisarts(en) hiervoor te bellen. 


Aanname nieuwe patiënten

De afgelopen periode hebben wij veel nieuwe patiënten in onze praktijk kunnen verwelkomen. De laatste jaren is echter het takenpakket van de huisartsen fors uitgebreid. Daardoor zijn wij genoodzaakt de aanname van nieuwe patiënten voorlopig stop te zetten, om zo de kwaliteit en aandacht binnen onze zorg te kunnen waarborgen.

Nieuwe patiënten waarvan de partner of ouder/verzorger reeds patiënt is in de praktijk kunnen nog ingeschreven worden als patiënt, maar overige patiënten kunnen niet meer ingeschreven worden. 

Wanneer dit in de toekomst wijzigt zullen wij dat via deze website bekend maken.

Reizigersadvies

Wist u dat onze praktijk ook reizigersadvies en vaccinaties doet? Kijkt u op de uitgebreide pagina op deze website via het menu (streepjes linksboven op de website).


Mijngezondheid.net

Wij wijzen u nogmaals op Mijngezondheid.net. Hiermee is het mogelijk online een afspraak te maken, herhaalrecepten te bestellen, een e-consult aan te vragen. Tevens kunt u via Mijngezondheid.net een deel van uw medisch dossier online inzien. U vindt alle informatie via het menu (MijnGezondheid.net). Mijngezondheid.net kan gebruikt worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.