Huisartsenpraktijk De Lange & Van Dongen

/


Voor de overige pagina's van deze website klikt u op het menu (streepjes linksboven)

Afwezigheid maandag 30 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020

Voor spoedgevallen wordt de praktijk volgens onderstaande verdeling waargenomen:

(voor achternamen die beginnen met de letter)

A t/m G dokter Kerklaan & dokter Peeters                    0162-471999

H t/m O dokter Haverkamp & dokter Bastick                 0162-457772

P t/m Z   dokter Van Teeffelen & dokter Lutken              0162-428382

Wat kunt u van de waarnemend huisarts verwachten?
De waarnemend huisarts neemt de zorg over als u acuut ziek wordt, naast de gewone praktijkvoering van zijn/haar eigen praktijk.
Voor uitslagen van bloed- of rontgenonderzoeken of het aanvragen van verwijsbrieven vragen we u te wachten tot de praktijk weer geopend is, het is niet de bedoeling de vervangende huisarts(en) hiervoor te bellen.

 's-Avonds, 's-nachts en in het weekend kunt u voor spoedgevallen bellen met de huisartsenpost, tel. 0162-435000.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2020! 


Aanname nieuwe patiënten

De afgelopen periode hebben wij veel nieuwe patiënten in onze praktijk kunnen verwelkomen. De laatste jaren is echter het takenpakket van de huisartsen fors uitgebreid. Hierdoor hebben meerdere huisartsenpraktijken een stop op nieuwe patiënten in moeten stellen. Dit heeft echter tot gevolg gehad dat nieuwe patiënten zeer veel moeite hadden een huisarts in Oosterhout te vinden.

Daarom hebben de huisartsen in Oosterhout gezamenlijk besloten dat nagenoeg alle huisartsenpraktijken per 1 november 2019 weer open gaan voor nieuwe patiënten. U heeft daarmee weer een ruime keuze in huisartsen. Indien u zich bij ons in de praktijk in wilt schrijven kunt u contact opnemen met de assistente.

Wanneer dit in de toekomst wijzigt zullen wij dat via deze website bekend maken.

Reizigersadvies

Wist u dat onze praktijk ook reizigersadvies en vaccinaties doet? Kijkt u op de uitgebreide pagina op deze website via het menu (streepjes linksboven op de website).


Mijngezondheid.net

Wij wijzen u nogmaals op Mijngezondheid.net. Hiermee is het mogelijk online een afspraak te maken, herhaalrecepten te bestellen, een e-consult aan te vragen. Tevens kunt u via Mijngezondheid.net een deel van uw medisch dossier online inzien. U vindt alle informatie via het menu (MijnGezondheid.net). Mijngezondheid.net kan gebruikt worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.