Huisartsenpraktijk De Lange & Van Dongen

/


Voor de overige pagina's van deze website klikt u op het menu (streepjes linksboven)

Aanname nieuwe patiënten

De afgelopen periode hebben wij veel nieuwe patiënten in onze praktijk kunnen verwelkomen. De laatste jaren is echter het takenpakket van de huisartsen fors uitgebreid. Daardoor zijn wij genoodzaakt de aanname van nieuwe patiënten voorlopig stop te zetten, om zo de kwaliteit en aandacht binnen onze zorg te kunnen waarborgen.

Nieuwe patiënten waarvan de partner of ouder/verzorger reeds patiënt is in de praktijk kunnen nog ingeschreven worden als patiënt, maar overige patiënten kunnen niet meer ingeschreven worden. 

Wanneer dit in de toekomst wijzigt zullen wij dat via deze website bekend maken.

Reizigersadvies

Wist u dat onze praktijk ook reizigersadvies en vaccinaties doet? Kijkt u op de uitgebreide pagina op deze website via het menu (streepjes linksboven op de website).


Mijngezondheid.net

Wij wijzen u nogmaals op Mijngezondheid.net. Hiermee is het mogelijk online een afspraak te maken, herhaalrecepten te bestellen, een e-consult aan te vragen. Tevens kunt u via Mijngezondheid.net een deel van uw medisch dossier online inzien. U vindt alle informatie via het menu (MijnGezondheid.net). Mijngezondheid.net kan gebruikt worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.